• Tijdelijke doucheverhuur
  • Solide, verplaatsbare cabines
  • €99,- per week
  • Thuis bezorgd en geïnstalleerd

Tijdelijke douche huren Almere

Op zoek naar een tijdelijke douchecabine in Almere? Bij Huurnooddouche leveren en plaatsen we mobiele douchecabines die u kunt gebruiken tijdens bijvoorbeeld badkamer renovatie of bij een blessure. Onze comfortabele douches worden geleverd inclusief een boiler voor warm water. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om een nooddouche bij u te plaatsen. We staan u graag te woord!

Huurnooddouche - met nieuw douchegordijn bij iedere installatie.

Hoe ziet een tijdelijke douchecabine eruit?

Wanneer u een tijdelijke douche huurt bij huurnooddouche krijgt u van ons geen bouwpakket opgestuurd. Onze compacte nooddouche is gemaakt uit een geheel van gepoedercoat staal. Dat is niet alleen steviger, maar ook hygiënischer. De cabines worden na gebruik door ons professioneel gereinigd en voorzien van een nieuw douchegordijn.

Onze douches beschikken daarnaast over een eigen boiler. De aanvoer van het koude water kunnen we van verschillende bronnen pakken. Bijvoorbeeld de vaatwasser kraan, uiteraard zorgen we er dan voor dat u uw vaatwasser nog steeds kunt gebruiken. De afvoer kunnen wij in de gootsteen hangen, of aansluiten op de afvoer van de vaatwasser of wasmachine. We hebben vooraf altijd even contact over de aansluitmogelijkheden zodat we optimaal voorbereid uw tijdelijke douche komen plaatsen.

Inclusief plaatsing op de begane grond

De nooddouche wordt op de begane grond geplaatst, indien er een lift aanwezig is kan dit ook naar een andere verdieping als dat gewenst is. We plaatsen de nooddouche in Almere op de gewenste locatie en zorgen voor ondermatten die de vloer beschermen.

Door de afmetingen van 198cm hoog bij 79cm breed kan de mobiele douche door een 80cm brede doorgang worden vervoerd. Daarmee zijn veel plekken in uw huis beschikbaar om de tijdelijke douche te plaatsen.

Bedankt

Neem vrijblijvend contact op voor de huur van een mobiele douche in Almere

Heeft u een tijdelijke douche in Almere nodig? Neem dan gerust contact op om de beschikbaarheid op de gewenste datum te bekijken. Zo kunt u tijdens een badkamer verbouwen toch blijven douchen. Bij Huurnooddouche bent u verzekerd van een goede service. Wanneer u een reservering heeft geplaatst nemen wij altijd nog even contact op om voor het aansluiten de mogelijkheden te bespreken. Zo wordt de mobiele douchecabine snel en goed aangesloten. Aansluiten is altijd mogelijk. De douche beschikt over een eigen boiler.

U huurt al een mobiele douche voor €99,- per week. Daarbij zit alles inbegrepen, behalve de bezorging, hiervoor rekenen wij nog extra kosten. Kijk daarvoor op onze prijzen pagina. Verder zit alles in de prijs verwerkt en komt u niet voor verborgen kosten te staan.

Wij bieden een snelle levering en een installatie door een ervaren installateur. Zo weet u zeker dat alles juist is aangesloten en het douchewater ook goed wordt afgevoerd. U heeft zo geen omkijken naar de tijdelijke douche tijdens de verbouwing van uw eigen douche.

Wij leveren en plaatsen tijdelijke douches in heel Flevoland, dat doen we vanaf onze thuisbasis in Dronten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken om een mobiele douche bij u te komen plaatsen. U kunt zowel via de mail als telefonisch contact opnemen. We helpen u graag!

Een tijdelijke
douche
nodig?

Nog vragen? Stuur even een berichtje!

Veelgestelde vragen over een mobiele douche huren in Almere

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe werkt de nooddouche?

U kunt gewoon douchen zoals u gewend bent. De douche heeft een thermostaatkraan die u op de gewenste sterkte en warmte kunt instellen. Het water wordt met een afvoerpomp afgevoerd in een gootsteen, putje, tuin of wij sluiten hem aan op de (vaat)wasmachineafvoer.

Hoe snel kunnen jullie een nooddouche leveren?

We hebben altijd een douches op voorraad, dus kunnen snel leveren. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is er nodig voor de aansluiting?

Onze monteur verzorgd de aansluiting. Hiervoor is elke (koudwater) kraan of tuinkraan voldoende. Het aansluitpunt hoeft niet direct naast de douche aanwezig te zijn; dit kan tot 10 meter afstand. Door de ingebouwde boiler wordt het koude water opgewarmd. Het water wordt met een afvoerpomp afgevoerd in een gootsteen, putje, tuin of wij sluiten hem aan op de (vaat)wasmachineafvoer.

Kan ik andere apparatuur blijven gebruiken?

Ja, als de nooddouche bijvoorbeeld op de (vaat)wasmachine kraan/afvoer wordt aangesloten, zorgen wij ervoor dat u ook die nog tegelijkertijd kunt gebruiken.

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Het betreft een all-in prijs: dus een douche inclusief boiler, afvalwaterpomp, nieuw douchegordijn en aansluiting. Bekijk onze prijzen.