Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Hoe is de nooddouche gemaakt?

Onze nooddouche is uniek omdat deze is gemaakt van gepoedercoat staal. Hierdoor is de douche stevig en stabiel en bovendien vrij van naden: waterdicht en hygiënisch. De douche heeft een geintegreerde steekwagen voor snelle plaatsing in en rond het huis. Bij iedere verhuur krijgt de klant een nieuw douchegordijn.

Kan ik tijdens de huurperiode verlengen indien nodig?

Vaak is het mogelijk om te verlengen. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Leveren jullie met spoed?

Indien er een douche beschikbaar is, kunnen wij snel leveren. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik andere apparatuur blijven gebruiken?

Ja, als de nooddouche bijvoorbeeld op de (vaat)wasmachineafvoer wordt aangesloten, zorgen wij ervoor dat u ook die nog tegelijkertijd kunt gebruiken.

Wat is jullie werkgebied?

Wij plaatsen nooddouches in Dronten, Lelystad, Zeewolde, Almere, Zwolle, Kampen, Harderwijk en de Noordoostpolder (NOP).

Mocht uw woonplaats hier niet boven staan, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen sturen om te vragen naar de mogelijkheden.

Hoe werkt de nooddouche?

U kunt gewoon douchen zoals u gewend bent. De douche heeft een thermostaatkraan die u op de gewenste sterkte en warmte kunt instellen. Het water wordt met een afvoerpomp afgevoerd in een gootsteen, putje, tuin of wij sluiten hem aan op de (vaat)wasmachineafvoer.

Waar wordt het douchewater afgevoerd?

De slang voor het douchewater kan worden afgevoerd in de wasbak, of wij sluiten hem aan op de (vaat)wasmachineafvoer. Indien u een putje in de vloer heeft, kan het water ook daarin weglopen. Door de bijgeleverde pomp kan het water altijd weggepompt worden.

Waar kan de douche staan?

De afmetingen van de douche: 198cm hoog bij 79cm breed. Hierdoor past hij door een 80cm brede doorgang. De douche kan in principe overal in huis geplaatst worden op de begane grond of als de verdieping bereikbaar is via een lift. Plaatsing buiten is ook mogelijk.

Hoe kan de douche worden gereinigd?

De nooddouche wordt altijd schoon afgeleverd, inclusief een nieuw douchegordijn. De douche is tijdens gebruik eenvoudig schoon te houden, u kunt hiervoor uw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken.

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Het betreft een all-in prijs: dus een douche inclusief boiler, afvalwaterpomp, nieuw douchegordijn en aansluiting. Bekijk onze prijzen.

Reserveer nu uw tijdelijke nooddouche

Neem contact met ons op en reserveer uw tijdelijke nooddouche voor uw aankomende verbouwing. Ook geschikt als zorg douche of tijdens een revalidatie.