• Tijdelijke doucheverhuur
  • Solide, verplaatsbare cabines
  • €99,- per week
  • Thuis bezorgd en geïnstalleerd

Tijdelijke douche huren Elburg

Bent u op zoek naar een tijdelijke douchecabine in Elburg? Bij Huurnooddouche leveren en installeren wij mobiele douchecabines die u kunt gebruiken tijdens een badkamerrenovatie of in geval van een blessure. Onze douches worden compleet geleverd, inclusief boiler voor warm water. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een nooddouche bij u thuis. Wij staan u graag te woord!

Huurnooddouche - met nieuw douchegordijn bij iedere installatie.

Hoe ziet een tijdelijke douchecabine eruit?

Wanneer u een tijdelijke douche huurt bij Huurnooddouche, sturen wij geen bouwpakket op. Onze compacte nooddouche is gemaakt uit één geheel van gepoedercoat staal. Dit zorgt voor extra stevigheid en is ook nog eens hygiënischer. Na elk gebruik wordt de cabine door ons grondig gereinigd en voorzien van een nieuw douchegordijn.

Onze mobiele douches zijn uitgerust met een eigen boiler, zodat u warm kunt douchen. De aanvoer van koud water kan op verschillende punten in uw huis worden aangesloten, bijvoorbeeld op de vaatwasser. We zorgen ervoor dat u dit apparaat gewoon kunt blijven gebruiken. De afvoer kan in de gootsteen of op de afvoer van de vaatwasser of wasmachine worden aangesloten. Vooraf nemen we altijd even contact met u op om de aansluitmogelijkheden door te spreken, zodat we alles soepel kunnen installeren.

Inclusief plaatsing op de begane grond

De nooddouche wordt standaard op de begane grond geplaatst. Heeft u een lift in huis, dan kan de douche ook op een andere verdieping worden geïnstalleerd. In Elburg zorgen wij ervoor dat de douche op de gewenste plek komt en leggen we ondermatten om uw vloer te beschermen.

Met een hoogte van 198 cm en een breedte van 79 cm past de douche door een standaard deuropening van 80 cm, waardoor er in uw woning veel plekken beschikbaar zijn om de douche te plaatsen.

Bedankt

Neem vrijblijvend contact op voor de huur van een mobiele douche in Elburg

Heeft u een tijdelijke douche nodig in Elburg? Neem dan gerust contact met ons op om de beschikbaarheid te checken op uw gewenste datum. Tijdens de verbouwing van uw badkamer kunt u dankzij onze service toch blijven douchen. Bij Huurnooddouche bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare service. Na het plaatsen van uw reservering nemen wij contact met u op om de installatie verder door te nemen. Zo kunnen wij de mobiele douchecabine snel en vakkundig bij u aansluiten, inclusief een eigen boiler.

U huurt al een mobiele douche voor €99,- per week. De bezorgkosten worden apart berekend, bekijk hiervoor onze prijzenpagina. Verder zit alles inbegrepen in de prijs, zonder verborgen kosten. Wij leveren snel en installeren de douche correct, zodat u geen zorgen heeft over de waterafvoer. Tijdens de verbouwing van uw eigen douche heeft u geen omkijken naar de tijdelijke douche.

Wij leveren en plaatsen tijdelijke douches in heel Gelderland en omliggende regio’s, waaronder Elburg. Vanuit onze thuisbasis in Dronten zijn we snel ter plaatse. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. U kunt ons zowel via e-mail als telefonisch bereiken.

Een tijdelijke
douche
nodig?

Nog vragen? Stuur even een berichtje!

Veelgestelde vragen over een mobiele douche huren in Elburg

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe werkt de nooddouche?

U kunt gewoon douchen zoals u gewend bent. De douche heeft een thermostaatkraan die u op de gewenste sterkte en warmte kunt instellen. Het water wordt met een afvoerpomp afgevoerd in een gootsteen, putje, tuin of wij sluiten hem aan op de (vaat)wasmachineafvoer.

Hoe snel kunnen jullie een nooddouche leveren?

We hebben altijd een douches op voorraad, dus kunnen snel leveren. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is er nodig voor de aansluiting?

Onze monteur verzorgd de aansluiting. Hiervoor is elke (koudwater) kraan of tuinkraan voldoende. Het aansluitpunt hoeft niet direct naast de douche aanwezig te zijn; dit kan tot 10 meter afstand. Door de ingebouwde boiler wordt het koude water opgewarmd. Het water wordt met een afvoerpomp afgevoerd in een gootsteen, putje, tuin of wij sluiten hem aan op de (vaat)wasmachineafvoer.

Kan ik andere apparatuur blijven gebruiken?

Ja, als de nooddouche bijvoorbeeld op de (vaat)wasmachine kraan/afvoer wordt aangesloten, zorgen wij ervoor dat u ook die nog tegelijkertijd kunt gebruiken.

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Het betreft een all-in prijs: dus een douche inclusief boiler, afvalwaterpomp, nieuw douchegordijn en aansluiting. Bekijk onze prijzen.