• Tijdelijke doucheverhuur
  • Solide, verplaatsbare cabines
  • €99,- per week
  • Thuis bezorgd en geïnstalleerd

Tijdelijke douche huren Emmeloord

Zoekt u een tijdelijke douchecabine in Emmeloord? Bij Huurnooddouche leveren en plaatsen wij mobiele douchecabines die u kunt gebruiken tijdens een badkamerrenovatie of als u tijdelijk geen toegang hebt tot uw eigen douche door bijvoorbeeld een blessure. Onze douches worden compleet geleverd, inclusief een boiler voor warm water. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het plaatsen van een nooddouche bij u thuis. Wij staan u graag te woord!

Huurnooddouche - met nieuw douchegordijn bij iedere installatie.

Hoe ziet een tijdelijke douchecabine eruit?

Wanneer u een tijdelijke douche huurt bij Huurnooddouche, ontvangt u geen bouwpakket. Onze compacte nooddouche is volledig opgebouwd uit gepoedercoat staal. Dit maakt de cabine niet alleen stevig, maar ook makkelijk te reinigen en hygiënisch. Na elk gebruik wordt de cabine grondig door ons gereinigd en voorzien van een nieuw douchegordijn.

Onze mobiele douches beschikken over een eigen boiler, zodat u altijd van warm water voorzien bent. De aanvoer van koud water kan worden aangesloten op diverse punten in uw huis, bijvoorbeeld de vaatwasser, waarbij u dit apparaat nog steeds kunt blijven gebruiken. De afvoer kan worden aangesloten op de gootsteen, of op de afvoer van de vaatwasser of wasmachine. Voordat wij bij u langskomen, nemen we altijd contact op om samen met u de aansluitmogelijkheden door te nemen.

Inclusief plaatsing op de begane grond

Standaard plaatsen wij de nooddouche op de begane grond, maar als er een lift aanwezig is, kunnen wij de douche ook op een andere verdieping installeren. In Emmeloord zorgen wij ervoor dat de douche op de juiste plek wordt geplaatst en gebruiken we ondermatten om de vloer te beschermen.

Met een hoogte van 198 cm en een breedte van 79 cm is de douche gemakkelijk door een standaard deuropening van 80 cm te vervoeren. Hierdoor kunnen we de douche op veel verschillende plekken in uw woning plaatsen.

Bedankt

Neem vrijblijvend contact op voor de huur van een mobiele douche in Emmeloord

Heeft u een tijdelijke douche nodig in Emmeloord? Neem dan gerust contact met ons op om de beschikbaarheid te checken op de door u gewenste datum. Tijdens de verbouwing van uw badkamer kunt u met een nooddouche van Huurnooddouche gewoon blijven douchen. Wij garanderen u een snelle en betrouwbare service. Nadat u een reservering heeft geplaatst, nemen wij contact met u op om de details van de installatie door te nemen. De mobiele douchecabine wordt snel en vakkundig bij u aangesloten, compleet met een eigen boiler.

U kunt al een mobiele douche huren voor €99,- per week. Bezorging wordt apart in rekening gebracht; de tarieven kunt u terugvinden op onze prijzenpagina. Verder zijn er geen verborgen kosten en is alles inbegrepen in de prijs. Wij leveren snel en zorgen ervoor dat de douche goed wordt geïnstalleerd, zodat het water veilig wordt afgevoerd. Tijdens de renovatie van uw badkamer heeft u geen zorgen over de tijdelijke douche.

Wij leveren en installeren tijdelijke douches in heel Flevoland, inclusief Emmeloord. Vanuit onze thuisbasis in Dronten kunnen wij u snel bedienen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. Wij helpen u graag verder!

Een tijdelijke
douche
nodig?

Nog vragen? Stuur even een berichtje!

Veelgestelde vragen over een mobiele douche huren in Emmeloord

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe werkt de nooddouche?

U kunt gewoon douchen zoals u gewend bent. De douche heeft een thermostaatkraan die u op de gewenste sterkte en warmte kunt instellen. Het water wordt met een afvoerpomp afgevoerd in een gootsteen, putje, tuin of wij sluiten hem aan op de (vaat)wasmachineafvoer.

Hoe snel kunnen jullie een nooddouche leveren?

We hebben altijd een douches op voorraad, dus kunnen snel leveren. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is er nodig voor de aansluiting?

Onze monteur verzorgd de aansluiting. Hiervoor is elke (koudwater) kraan of tuinkraan voldoende. Het aansluitpunt hoeft niet direct naast de douche aanwezig te zijn; dit kan tot 10 meter afstand. Door de ingebouwde boiler wordt het koude water opgewarmd. Het water wordt met een afvoerpomp afgevoerd in een gootsteen, putje, tuin of wij sluiten hem aan op de (vaat)wasmachineafvoer.

Kan ik andere apparatuur blijven gebruiken?

Ja, als de nooddouche bijvoorbeeld op de (vaat)wasmachine kraan/afvoer wordt aangesloten, zorgen wij ervoor dat u ook die nog tegelijkertijd kunt gebruiken.

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Het betreft een all-in prijs: dus een douche inclusief boiler, afvalwaterpomp, nieuw douchegordijn en aansluiting. Bekijk onze prijzen.