• Tijdelijke doucheverhuur
  • Solide, verplaatsbare cabines
  • €99,- per week
  • Thuis bezorgd en geïnstalleerd

Tijdelijke douche huren Zeewolde

Bent u op zoek naar een tijdelijke douchecabine in Zeewolde? Bij Huurnooddouche bieden wij mobiele douchecabines aan die u kunt gebruiken tijdens een badkamerrenovatie of wanneer u door een blessure tijdelijk niet kunt douchen in uw eigen badkamer. Onze douches worden compleet geleverd, inclusief een boiler voor warm water. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het plaatsen van een nooddouche bij u thuis. Wij helpen u graag verder!

Huurnooddouche - met nieuw douchegordijn bij iedere installatie.

Hoe ziet een tijdelijke douchecabine eruit?

Wanneer u een tijdelijke douche huurt bij Huurnooddouche, ontvangt u geen bouwpakket. Onze nooddouches zijn volledig opgebouwd uit gepoedercoat staal, wat zorgt voor stevigheid en hygiëne. Na elk gebruik reinigen wij de cabines grondig en vervangen we het douchegordijn, zodat u altijd een schone en frisse douche heeft.

Onze mobiele douches hebben een eigen boiler, zodat u altijd warm water tot uw beschikking heeft. De aanvoer van koud water kunnen we aansluiten op verschillende punten in uw woning, bijvoorbeeld op de vaatwasser, zonder dat u deze hoeft te missen. De afvoer kan worden aangesloten op de gootsteen, of op de afvoer van de vaatwasser of wasmachine. Voordat wij langskomen, nemen we contact met u op om samen de aansluitmogelijkheden door te nemen, zodat de installatie soepel verloopt.

Inclusief plaatsing op de begane grond

De nooddouche wordt standaard op de begane grond geplaatst. Indien er een lift aanwezig is, kunnen wij de douche ook op een hogere verdieping installeren. In Zeewolde zorgen wij ervoor dat de douche op de juiste plek komt en leggen we ondermatten om uw vloer te beschermen.

De afmetingen van de mobiele douche zijn 198 cm hoog en 79 cm breed, waardoor deze door een standaard deuropening van 80 cm past. Hierdoor kunnen wij de douche op veel plekken in uw woning installeren.

Bedankt

Neem vrijblijvend contact op voor de huur van een mobiele douche in Almere

Heeft u een tijdelijke douche nodig in Zeewolde? Neem dan gerust contact met ons op om de beschikbaarheid op de gewenste datum te controleren. Ook tijdens de renovatie van uw badkamer kunt u dankzij een nooddouche van Huurnooddouche comfortabel blijven douchen. Wij garanderen een snelle en professionele service. Nadat u een reservering heeft geplaatst, nemen wij contact met u op om de installatie door te nemen. De mobiele douchecabine wordt snel en vakkundig bij u aangesloten, inclusief een eigen boiler.

U huurt al een mobiele douche voor €99,- per week. Bezorgkosten worden apart berekend; deze kunt u vinden op onze prijzenpagina. Verder zijn alle kosten inbegrepen in de prijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen voor een correcte installatie, waarbij de waterafvoer goed wordt geregeld. Tijdens de renovatie van uw badkamer kunt u zich volledig richten op de verbouwing, terwijl wij zorgen voor een goede tijdelijke douche.

Wij leveren en plaatsen tijdelijke douches in heel Flevoland en omliggende regio’s, waaronder Zeewolde. Vanuit onze thuisbasis in Dronten kunnen wij u snel van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen!

Een tijdelijke
douche
nodig?

Nog vragen? Stuur even een berichtje!

Veelgestelde vragen over een mobiele douche huren in Zeewolde

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe werkt de nooddouche?

U kunt gewoon douchen zoals u gewend bent. De douche heeft een thermostaatkraan die u op de gewenste sterkte en warmte kunt instellen. Het water wordt met een afvoerpomp afgevoerd in een gootsteen, putje, tuin of wij sluiten hem aan op de (vaat)wasmachineafvoer.

Hoe snel kunnen jullie een nooddouche leveren?

We hebben altijd een douches op voorraad, dus kunnen snel leveren. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is er nodig voor de aansluiting?

Onze monteur verzorgd de aansluiting. Hiervoor is elke (koudwater) kraan of tuinkraan voldoende. Het aansluitpunt hoeft niet direct naast de douche aanwezig te zijn; dit kan tot 10 meter afstand. Door de ingebouwde boiler wordt het koude water opgewarmd. Het water wordt met een afvoerpomp afgevoerd in een gootsteen, putje, tuin of wij sluiten hem aan op de (vaat)wasmachineafvoer.

Kan ik andere apparatuur blijven gebruiken?

Ja, als de nooddouche bijvoorbeeld op de (vaat)wasmachine kraan/afvoer wordt aangesloten, zorgen wij ervoor dat u ook die nog tegelijkertijd kunt gebruiken.

Wat is er bij de prijs inbegrepen?

Het betreft een all-in prijs: dus een douche inclusief boiler, afvalwaterpomp, nieuw douchegordijn en aansluiting. Bekijk onze prijzen.